duminică, 7 august 2011

Binecuvantarea deziluziei

  
 Lucrurile care va atrag atentia s-au nascut din tensiune si rezistenta. Curgerea energiei este intrerupta in prezenta fricii si acesta punct de intrerupere devine un punct de transformare. Ce alegeti – frica sau ceva care sa o depaseasca? Frica a reprezentat o prezenta care v-a insotit constant, in timp ce calea dincolo de ea este necunoscuta. Tensiunea pe care o resimtiti sub forma bolii, disconfortului si a deziluziei este o binecuvantare menita sa va arate ca realitatea voastra nu este aliniata vibratiei voastre energetice.


 Atunci cand va ridicati vibratiile si ii permiteti noilor energii sa se integreze in fiinta voastra, se creaza tensiune oriunde acestea intra in conflict cu vibratia voastra existenta. Iluzia in care traiti nu mai rezoneaza cu voi si atunci nu mai puteti sa o sustineti. E nevoie acum de alte alegeri, credinte si ganduri pentru a sprijini noua realitate pe care v-o doriti, ceea ce da nastere unei noi iluzii. Toata viata este o iluzie, o paradigma pe care o creati prin vibratiile voastre energetice. A fi deziluzionat inseamna, pur si simplu, ca nu va mai poti sustine iluzia existenta.

Fiecare iluzie necesita un flux constant de energie, care sa o sustina. O iluzie bazata pe frica, durere si drama este creata atunci cand va aflati in spatiul acestpor energii. Momentul in care simtiti ca iluzia voastra nu mai functioneaza este momentul in care v-ati deconectat de la acea iluzie si in care sufletul va cere sa va conectati la energii superioare, sa va extindeti viziunea aspra vietii, sa rezonati cu o noua vibratie si sa vreti sa permiteti accesul la mai multa lumina in fiinta voastra. Puteti vedea deziluzia fie ca pe un esec, fie ca pe o binecuvantare Divina. 

 Ceea ce percepeti ca o problema este un simplu proces de deconectare, astfel incat sa va puteti reconecta la altceva. Toata viata reprezinta un flux de energie care trebuie sa continue, pentru a ajunge la vibratii superioare. Locul in care simtiti tensiune este acela in care iluzia v-a ancorat pe o anumita cale si, atunci cand va deconectati si ii permiteti energiei voastre sa se extinda, prin stabilirea unei intentii pentru o noua directie, voi creati o tensiune al carei scop este acela de a va arata unde este nevoie de o deconectare si unde se poate produce o noua conectare. Imbratisati aceasta ocazie, cu bucurie, deoarece ea reprezinta confirmarea transformarii voastre, putand apoi sa va alegeti o noua cale, permitandu-le unor noi nivele ale iluziei sa va devina realitate.  

            Jeniffer Hoffman

Niciun comentariu: